Halte 101 symbolisch geopend door wethouder Ooijevaar

Halte 101 symbolisch geopend door wethouder Ooijevaar

Tijdens de bijeenkomst “Mobiliteit & Bereikbaarheid” bij BMW Kalfsbeek in Schiedam, is de watertaxihalte, gelegen naast het bedrijf Mammoet, symbolisch geopend door wethouder Ooijevaar, Director Operations Raf Tripaldelli van Mammoet en bedrijfsleider van de Watertaxi Matthijs Bakker.
Vanwege de harde wind werd de officiële opening last-minute verplaatst naar BMW Kalfsbeek waar later die middag aansluitend de bijeenkomst Mobiliteit & Bereikbaarheid zou gaan plaatsvinden. Met een unieke doorkijk op de Maas, was dit de uitgelezen locatie om de opening toch nog plaats te kunnen laten vinden.

Bijeenkomst Mobiliteit en Bereikbaarheid
Ondernemersverenigingen Schiedam Havens en de Vereniging van Wiltonhavengebruikers hebben de thema’s mobiliteit en bereikbaarheid net zo hoog op de agenda staan als de gemeente Schiedam. Zij organiseerden een bijeenkomst met een goed gevuld programma. Onder andere mobiliteitsproblematiek en mobiliteitsoplossingen passeerden de revue. Hoewel er door de bedrijven in de haven al een hoop ondernomen wordt om de mobiliteit én bereikbaarheid van de haven te vergroten, is er altijd nog ruimte voor verbetering. Met veel interesse werd er geluisterd en gevraagd en werd er afgesloten met een mobiliteitsmarkt, waar onder andere vertegenwoordigers van BMW, e-bikes, deelfietsen, de watertaxi en pendeldiensten meer informatie gaven op het gebied van het dagthema.

Geen reactie's

Geef een reactie