PERSBERICHT: Lancering Offshore Valley

OFFSHORE VALLEY - Port of Schiedam

PERSBERICHT: Lancering Offshore Valley

Sinds 2015 vindt er een grootschalige gebiedsontwikkeling plaats in de havens van Schiedam. De gemeente Schiedam, het Havenbedrijf Rotterdam, het bedrijfsleven, omwonenden en betrokken instanties werken op een unieke wijze samen om dit mogelijk te maken. In dit bottom-up proces leveren bedrijven in het gebied tot op de dag van vandaag een essentiële bijdrage aan het succes van deze ontwikkelingen.

“Offshore Valley”

Al sinds jaar en dag voorziet een sterk cluster van meer dan 50 gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven en 2000 ingenieurs in de Schiedamse haven de internationale offshore-industrie van hoogwaardige kennis, innovatie en materialen.

Bij dit krachtige gebied hoort een krachtige naam en uitstraling. Offshore Valley is het uithangbord dat de dynamiek in de Schiedamse haven het beste weergeeft. De combinatie van digitale ontwerpprocessen samen met de daadwerkelijke afbouw en het onderhoud maakt Offshore Valley uniek. Hier wordt innovatie gemaakt!

Uitnodiging lancering Offshore Valley

Wethouder Minhas lanceert Offshore Valley op 23 oktober om 15.30 uur, tijdens de Offshore Energy Beurs in de RAI. U bent van harte welkom om bij dit feestelijke moment met elkaar te vieren! Toegang tot de beurs en de stand is geheel gratis.

Locatie:                 Amsterdam RAI (Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam)
Stand:                      1.603 – Rotterdam Offshore Community Platform
Datum:                    23 oktober 2018
Tijd lancering:        15:30-16:00 uur

Geen reactie's

Geef een reactie